5. Nesil (#5G) Mobil Haberleşme Altyapısının Geliştirme Projelerinin Destek ve İzleme Toplantısı

Ekleme Tarihi 20.11.2023

5. Nesil (#5G) Mobil Haberleşme Altyapısının Geliştirme Projelerinin Destek ve İzleme Toplantısı BTK da gerçekleştirildi.

5. Nesil (#5G) Mobil Haberleşme Altyapısının Geliştirme Projelerinin Destek ve İzleme Toplantısı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ev sahipliğinde T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı ve Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri’nin katılımıyla gerçekleştirildi.
Törende Ar-Ge projelerinin izlenmesine yönelik imza töreni, Bakan Abdulkadir Uraloğlu’nun eşliğinde BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Araştırmaları Merkezi Başkanı Selami Yazıcı, Haberleşme Genel Müdürü Aysel Kandemir, Türk Telekom Genel Müdürü Ümit Önal, Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Vodafone Genel Müdürü Engin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya, #OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve #HTK Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
HTK üyelerinin de 5G’ye yönelik Ar-Ge projeleri geliştireceği destek programı kapsamında projelere toplamda 200 milyon TL’lik kaynak sağlanacak.

İlgili Görseller